Här hittar du som arrangör teknisk information om våra föreställningar, nedladdningsbar pdf för aktuell föreställning, samt länk till Scenkonstportalen.

Vill du boka våra föreställningar är det lättast att skicka ett mail till producent@folkteaternidalarna.se

TELEMAKOS

En pjäs om längtan och om att försöka förstå. En pjäs om att hantera frånvaron av en saknad förälder och om att våga acceptera förändring även om det gör lite ont i hjärtat.

För årskurs 1-4

PREMIÄR OKTOBER 2021

Föreställningen går att boka genom Skapande Skola

PDF logo.png
Rikslogo-Svart.png

Forumteater om genus, machokultur och manliga normer.

Vi föds in i maktstrukturer som begränsar och förminskar oss som människor oavsett kön. Det är orättvist, men så behöver det inte vara! Den manliga normen kallas ofta den osynliga normen och det gör den än mer svår att identifiera. Ofta vet vi kanske inte ens att det är normens förväntningar som gör att vi handlar som vi gör.

Föreställningen är 2h och framförs i större lokaler på skolor, såsom aulor, gymnastiksalar etc. Bokningsbar för våren 2022.

För årskurs 6-9

PDF logo.png
Skratt och skräck.png

En helkväll med Humor och ryslig spänning. Två skådespelare, två monologer. Den ena baserad på en av världens roligaste böcker. Den andra på en novell från den moderna spökhistoriens fader.

 

Föreställningen ligger i teaterns repertoar och är bokningsbar under hela året.

 

PDF logo.png
Rikslogo-Svart.png
Biet kalendarium bild.png

BIET I HUVET

När fantasin blir din räddning

Biet i huvet är den första föreställningen Folkteatern i Dalarna skapat för den unga publiken. Pjäsen inbjuder till sann teaterlek där skådespelarnas och publikens gemensamma fantasi skapar berättelsen. En föreställning om att hantera den ibland grymma omvärlden med ett av de få, men kraftfulla medel, som barnet har tillgång till, fantasin.

För årskurs 2-5

PDF logo.png
Rikslogo-Svart.png